Ηλεκτρονικός πίνακας αποτελεσμάτων PLAY30-C

Ιδανικός για πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, 5×5, πόλο, πινγκ πονγκ, kick boxing κ.α..

1,050.00

✓ Παράδοση 4-10 ημέρες

Ιδανικός για πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, 5×5, πόλο, πινγκ πονγκ, kick boxing κ.α..

Ενδείξεις:
1. Ομαδικοί πόντοι: 0-199
2. Ομαδικά φάουλ/ Νικητήρια σετ: 0-9 ανά ομάδα
3. Κατοχή μπάλας/ Προτεραιότητα: Δεξιά-Αριστερά
4. Χρόνος παιχνιδιού: 00:00 – 99:59 κανονικής και αντίστροφης μέτρησης

Χαρακτηριστικά:
1. Διαστάσεις και Βάρος: 75x59x10cm, 13kg
2. Αναγνωσιμότητα: έως 60 m
3. Ακουστικό σήμα στη λήξη του χρόνου

Η κονσόλα χειρισμού αποτελείται από ένα εύχρηστο πληκτρολόγιο που συνδέεται με τον πίνακα με καλώδιο 30 m, που μπορεί να επεκταθεί εύκολα

Το κόστος αποστολής για παραγγελίες άνω των 150€* είναι δωρεάν(*Αφορά προϊόντα έως 30kg). Με βάσει τα είδη που έχετε επιλέξει στο Καλάθι Αγορών σας, το σύστημα υπολογίζει αυτόματα το πλέον οικονομικότερο για εσάς τρόπο αποστολής.

Μικρά δέματα με βάρος έως 15kg (σε πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος) αποστέλλονται μέσω συνεργαζόμενων courier σε όλη την Ελλάδα. Μεγαλύτερα πακέτα άνω των 15 kg ή που έχουν ιδιαίτερα ακανόνιστη μορφή συσκευασίας αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία.

Μπορείτε να παραλάβετε δωρεάν την παραγγελία σας από το κατάστημά μας κατόπιν συνεννόησης. Δείτε αναλυτικά τους τρόπους αποστολής, ΕΔΩ.

Εχετε τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε ή να επιστρέψετε προϊόν που αγοράσατε επειδή: Έγινε λάθος στο είδος ή την ποσότητα, Κάναμε λάθος στην τιμή ή στην αποστολή, Το προϊόν ήταν ελαττωματικό. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα πρέπει απαραιτήτως να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail ή να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα επιστροφής που θα βρείτε ΕΔΩ. Δε δεχόμαστε επιστροφές ειδών χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Θα πρέπει να έχει προηγηθεί καταγραφή της περίπτωσης και καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο επιστροφής.