Κονσόλα χειρισμού touch screen

Ιδανική για πολλά αθλήματα: Basketball, Volleyball, Handball, 5-a-Side, Football (Futsal), Water polo, Hockey, Tennis, κλπ.

700.00

✓ Παράδοση 4-10 ημέρες

– Ιδανική για πολλά αθλήματα: Basketball, Volleyball, Handball, 5-a-Side, Football (Futsal), Water polo, Hockey, Tennis, κλπ.
– Δυνατότητα ρύθμισης πολλών παραμέτρων για κάθε άθλημα
– Ασύρματη λειτουργία
– Οθόνη 7 ιντσών οθόνη touchscreen με επιλογή γλώσσας (Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά)
– Συνδέεται απευθείας στο ρεύμα ή λειτουργεί με την ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου αυτονομίας 14 ωρών
– Όλες οι πληροφορίες του αγώνα εμφανίζονται ταυτόχρονα στην κυρίως οθόνη, συμπεριλαμβανομένων των στατιστικών των ποινών και των πόντων
– Κάθε ομάδα μπορεί να σχετιστεί με ένα χρώμα: Όλα τα στοιχεία της ομάδας εμφανίζονται με το αντίστοιχο χρώμα, ώστε να αποφεύγονται τα λάθη από τους χειριστές.
– Κατασκευή: Μοντέρνο και εργονομικό σχέδιο.
– Απορρόφηση κραδασμών, σύμφωνα με το ΕΝ- 60950 για κινητό εξοπλισμό
– Χειρισμός των ηλεκτρονικών πινάκων αποτελεσμάτων, αλλά και των χρονομέτρων 24’’-14’’
– Διαστάσεις και βάρος: 24,5x17x8,5cm, 1,35kg

Το κόστος αποστολής για παραγγελίες άνω των 150€* είναι δωρεάν(*Αφορά προϊόντα έως 30kg). Με βάσει τα είδη που έχετε επιλέξει στο Καλάθι Αγορών σας, το σύστημα υπολογίζει αυτόματα το πλέον οικονομικότερο για εσάς τρόπο αποστολής.

Μικρά δέματα με βάρος έως 15kg (σε πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος) αποστέλλονται μέσω συνεργαζόμενων courier σε όλη την Ελλάδα. Μεγαλύτερα πακέτα άνω των 15 kg ή που έχουν ιδιαίτερα ακανόνιστη μορφή συσκευασίας αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία.

Μπορείτε να παραλάβετε δωρεάν την παραγγελία σας από το κατάστημά μας κατόπιν συνεννόησης. Δείτε αναλυτικά τους τρόπους αποστολής, ΕΔΩ.

Εχετε τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε ή να επιστρέψετε προϊόν που αγοράσατε επειδή: Έγινε λάθος στο είδος ή την ποσότητα, Κάναμε λάθος στην τιμή ή στην αποστολή, Το προϊόν ήταν ελαττωματικό. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα πρέπει απαραιτήτως να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail ή να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα επιστροφής που θα βρείτε ΕΔΩ. Δε δεχόμαστε επιστροφές ειδών χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Θα πρέπει να έχει προηγηθεί καταγραφή της περίπτωσης και καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο επιστροφής.

Αγαπητοί πελάτες,

σας ενημερώνουμε πως , εξαιτίας της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19, υπάρχει ενδεχόμενο καθυστέρησης της παράδοσης των παραγγελιών, λόγω του υπερβολικού όγκου δεμάτων στα κέντρα διαλογής.