Φιλέ Τέννις – 2,5mm

Δίχτυ τένις Amila διπλό επαγγελματικό με συρματόσχοινο

167.00

✓ Παράδοση 1-3 ημέρες

Δίχτυ τένις Amila διπλό επαγγελματικό με συρματόσχοινο
Δίχτυ τέννις polyethylene 2,5mm μαύρο
Nήµα: Πλεχτό
Πλέξεις 6 διπλες επάνω
Τρύπα 4,45cm
Mπορντούρα :Tarpaulin Λευκό 6,35×0.8mm επάνω , Μαύρο 6,35×0.6mm με ξύλινη βέργα στο πλάι, Μαύρο 3,81×0,4mm κάτω
Διαστάσεις:12,8m x 0,99m 2.5mm πάχος
Συρματόσχοινο με επικάλυψη pvc
Χωρίς ζώνη τεντώματος

Το κόστος αποστολής για παραγγελίες άνω των 150€* είναι δωρεάν(*Αφορά προϊόντα έως 30kg). Με βάσει τα είδη που έχετε επιλέξει στο Καλάθι Αγορών σας, το σύστημα υπολογίζει αυτόματα το πλέον οικονομικότερο για εσάς τρόπο αποστολής.

Μικρά δέματα με βάρος έως 15kg (σε πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος) αποστέλλονται μέσω συνεργαζόμενων courier σε όλη την Ελλάδα. Μεγαλύτερα πακέτα άνω των 15 kg ή που έχουν ιδιαίτερα ακανόνιστη μορφή συσκευασίας αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία.

Μπορείτε να παραλάβετε δωρεάν την παραγγελία σας από το κατάστημά μας κατόπιν συνεννόησης. Δείτε αναλυτικά τους τρόπους αποστολής, ΕΔΩ.

Εχετε τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε ή να επιστρέψετε προϊόν που αγοράσατε επειδή: Έγινε λάθος στο είδος ή την ποσότητα, Κάναμε λάθος στην τιμή ή στην αποστολή, Το προϊόν ήταν ελαττωματικό. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα πρέπει απαραιτήτως να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail ή να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα επιστροφής που θα βρείτε ΕΔΩ. Δε δεχόμαστε επιστροφές ειδών χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Θα πρέπει να έχει προηγηθεί καταγραφή της περίπτωσης και καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο επιστροφής.