Ηλεκτρονικά Χρονόμετρα 24-14” – επιδαπέδια

Ηλεκτρονικά Χρονόμετρα 24-14” – Επιδαπέδια. Ιδανικό για τα αθλήματα του μπάσκετ και της υδατοσφαίρισης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ιδανικό για τα αθλήματα του μπάσκετ και της υδατοσφαίρισης.

Ενδείξεις

Χρονόμετρο 24-30 δευτερολέπτων: 0 – 99, ύψος ψηφίων 20cm
Κόκκινη ένδειξη για το τέλος της κατοχής / Στατελευταία 5 δευτερόλεπτα εμφανίζονται δέκατα του δευτερολέπτου/ Είναι απολύτως συμβατό με τους ηλεκτρονικούς πίνακες αποτελεσμάτων

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις: 28,5x32x10cm
Βάρος: 2,75kg
Απόσταση και γωνία αναγνωσιμότητας: 70m, 150ο
Δεν απαιτείται προστατευτικό: Συμμορφώνεται με το Πρότυπα DIN 18032-3 για την «αντοχή σε ζημιές από μπάλα» και EN 62368-1 “Εξοπλισμός οπτικοακουστικός, τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών”
Διαθέτει επαναφορτιζόμενο power bank (>25 ώρες), το οποίο φορτίζει με οποιονδήποτε φορτιστή USB.
Buzzer: 105db/1m / Το σετ περιλαμβάνει δύο χρονόμετρα και την κονσόλα χεισρισμού Console-700

Το κόστος αποστολής για παραγγελίες άνω των 150€* είναι δωρεάν(*Αφορά προϊόντα έως 30kg). Με βάσει τα είδη που έχετε επιλέξει στο Καλάθι Αγορών σας, το σύστημα υπολογίζει αυτόματα το πλέον οικονομικότερο για εσάς τρόπο αποστολής.

Μικρά δέματα με βάρος έως 15kg (σε πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος) αποστέλλονται μέσω συνεργαζόμενων courier σε όλη την Ελλάδα. Μεγαλύτερα πακέτα άνω των 15 kg ή που έχουν ιδιαίτερα ακανόνιστη μορφή συσκευασίας αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία.

Μπορείτε να παραλάβετε δωρεάν την παραγγελία σας από το κατάστημά μας κατόπιν συνεννόησης. Δείτε αναλυτικά τους τρόπους αποστολής, ΕΔΩ.

Εχετε τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε ή να επιστρέψετε προϊόν που αγοράσατε επειδή: Έγινε λάθος στο είδος ή την ποσότητα, Κάναμε λάθος στην τιμή ή στην αποστολή, Το προϊόν ήταν ελαττωματικό. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα πρέπει απαραιτήτως να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail ή να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα επιστροφής που θα βρείτε ΕΔΩ. Δε δεχόμαστε επιστροφές ειδών χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Θα πρέπει να έχει προηγηθεί καταγραφή της περίπτωσης και καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο επιστροφής.