Ηλεκτρονικά Χρονόμετρα 24-14” με χρόνο παιχνιδιού – one sided

Ηλεκτρονικά Χρονόμετρα 24-14” με χρόνο παιχνιδιού – one sided

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ενδείξεις
Χρονόμετρο 24 δευτερολέπτων: 0 – 99, ύψος ψηφίων 30cm Χρόνος παιχνιδιού: 0:00 – 99:59, ύψος ψηφίων 14cm
Κόκκινη ένδειξη: Διάμετρος 8cm
Είναι απολύτως συμβατό με τους ηλεκτρονικούς πίνακες αποτελεσμάτων
Με Πιστοποίηση FIBA Level II

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις: 70,5x60x11.5cm
Βάρος: 11kg
Απόσταση και γωνία αναγνωσιμότητας: 130m, 150ο
Δεν απαιτείται προστατευτικό: Συμμορφώνεται με το Πρότυπα DIN 18032-3 και UNI 9554 για την «αντοχή σε ζημιές από μπάλα». Η ορατότητα διατηρείται τελείως και η πρόσβαση στον πίνακα είναι εύκολη
Σειριακό καλώδιο: Μήκους 50m για τη σύνδεση με τον κυρίως πίνακα ή την κονσόλα χειρισμού και δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας
Κλάξον: Μπορεί να ηχεί χειροκίνητα ή αυτόματα στο τέλος των 24 δευτερολέπτων. Παράγει ένα δυνατό ακουστικό σήμα με ρυθμιζόμενη διάρκεια και ένταση. Ηχεί διαφορετικά από το χρονόμετρο του παιχνιδιού
Κόκκινη ένδειξη: Ανάβει αυτόματα στο τέλος του χρόνου παιχνιδιού και των 24 δευτερολέπτων
Συμπεριλαμβάνεται η κονσόλα χρονομέτρων, με τρεις βολικούς μοχλούς, η οποία συνδέεται στην κυρίως κονσόλα χειρισμού Console 700 (δεν συμπεριλαμβάνεται).
Τιμή ανά ζεύγος

Το κόστος αποστολής για παραγγελίες άνω των 150€* είναι δωρεάν(*Αφορά προϊόντα έως 30kg). Με βάσει τα είδη που έχετε επιλέξει στο Καλάθι Αγορών σας, το σύστημα υπολογίζει αυτόματα το πλέον οικονομικότερο για εσάς τρόπο αποστολής.

Μικρά δέματα με βάρος έως 15kg (σε πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος) αποστέλλονται μέσω συνεργαζόμενων courier σε όλη την Ελλάδα. Μεγαλύτερα πακέτα άνω των 15 kg ή που έχουν ιδιαίτερα ακανόνιστη μορφή συσκευασίας αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία.

Μπορείτε να παραλάβετε δωρεάν την παραγγελία σας από το κατάστημά μας κατόπιν συνεννόησης. Δείτε αναλυτικά τους τρόπους αποστολής, ΕΔΩ.

Εχετε τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε ή να επιστρέψετε προϊόν που αγοράσατε επειδή: Έγινε λάθος στο είδος ή την ποσότητα, Κάναμε λάθος στην τιμή ή στην αποστολή, Το προϊόν ήταν ελαττωματικό. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα πρέπει απαραιτήτως να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail ή να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα επιστροφής που θα βρείτε ΕΔΩ. Δε δεχόμαστε επιστροφές ειδών χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Θα πρέπει να έχει προηγηθεί καταγραφή της περίπτωσης και καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο επιστροφής.