Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με τους εξής τρόπους: Μέσω του e-shop μας www.euroathletic.gr. Τηλεφωνικά καλώντας μας στο 2310686555 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 20:00 ).

α) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας
Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας «ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και DINERS. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη GEOTrust.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο που επιδεικνύει την πιστωτική κάρτα και επιθυμεί να πληρώσει με αυτή για εσάς. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να βρίσκεται επίσης ο κάτοχος της εταιρική πιστωτικής κάρτας, με την κάρτα και την ταυτότητα του.

β) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)
Πληρώστε τον συνεργάτη της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για τις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και σε όλη την Κρήτη (νομοί Ηρακλείου, Χανίων, Λασιθίου και Ρεθύμνου) και για όλη την Υπόλοιπη Ελλάδα στην περίπτωση που το δέμα δεν ξεπερνάει τα 6kg.
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€(προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:
• Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
• Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

γ) Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας
Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολή το «Παραλαβή από κατάστημα». Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή. Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα σας ενημερώνουμε ότι η χρέωση θα γίνει στο κατάστημα. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα σας (ή το διαβατήριο) κατά την εξόφληση της παραγγελίας στο ταμείο του καταστήματος.
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :
ΤΡΑΠΕΖΑ
και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2310686553 ή στο [email protected], αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

δ) Πληρωμή μέσω PayPal
Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.
Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal.

Το κόστος αποστολής για παραγγελίες άνω των 150€ είναι δωρεάν*.
Με βάσει τα είδη που έχετε επιλέξει στο Καλάθι Αγορών σας, το σύστημα υπολογίζει αυτόματα το πλέον οικονομικότερο για εσάς τρόπο αποστολής.
Μικρά δέματα με βάρος έως 20kg (σε πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος) αποστέλλονται μέσω συνεργαζόμενων courier σε όλη την Ελλάδα. Μεγαλύτερα πακέτα άνω των 20 kg ή που έχουν ιδιαίτερα ακανόνιστη μορφή συσκευασίας αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία.
Μπορείτε να παραλάβετε δωρεάν την παραγγελία σας από το κατάστημά μας κατόπιν συνεννόησης.

Δείτε αναλυτικά τους τρόπους αποστολής, ΕΔΩ.

Για να παρακολουθείστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο euroathletic.gr, επιλέξτε “Παραγγελίες” από το menu του λογαριασμού σας και δείτε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η παραγγελία σας.
Επίσης μπορείτε να να ενημερωθείτε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας χρησιμοποιόντας τον Κωδικό Παραγγελίας και το e-mail που δηλώσατε κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.
Πορεία Παραγγελίας

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας. Θα πρέπει απαραιτήτως να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail. Δε δεχόμαστε επιστροφές ειδών χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην εργοστασιακή του συσκευασία, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Τα επιστρεφόμενα είδη αποστέλλονται στη διεύθυνση: ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙ∆ΗΣ ΧΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ “Euroathletic” Καστοριάς 41, Μετέωρα, Θεσσαλονίκη Τ.Κ.56532 Αναλυτικές πληροφορίες για τις επιστροφές, δείτε ΕΔΩ.

Η Απόδειξη Λιανικής ή το Τιμολόγιο Πώλησης-Δελτίο Αποστολής συνοδεύει όλες τις παραγγελίες που αποστέλλονται με courier και βρίσκεται στον ειδικό χώρο επάνω στο δέμα.
Εάν η παραγγελία σας συνοδεύεται μόνο από Δελτίο Αποστολής, όπως στην περίπτωση αποστολής απευθείας από συνεργάτη μας (μεταφορική εταιρία) ή εάν μας το ζητήσατε, το παραστατικό πώλησης Απόδειξη Λιανικής ή Τιμολόγιο Πώλησης εκδίδεται μετά την αποστολή και ταχυδρομείται μέσω ΕΛΤΑ στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει εντός 15 εργάσιμων ημερών.

ΚΟΡΥΦΗ
ΣΤΙΒΟΣ
ΑΘΛΗΜΑΤΑ
KIDS

Καστοριάς 41, Μετέωρα, Θεσσαλονίκη Τ.Κ.56532